Grafisch design

Vormgeving en druk - Bureau Coumans is gespecialiseerd in het vormgeven van publicaties in alle denkbare vormen en maten, van flyers tot (niet-) wetenschappelijke publicaties en boeken, van visitekaartjes tot roll-ups en banners. Op verzoek van de cliŽnt begeleiden wij daarbij tevens het gehele proces, inclusief het drukwerk en het transport. Het voltooide product wordt dan aan de deur bezorgd.

Logo- & huisstijlontwikkeling - Een eigen professionele identiteit is een must voor ieder bedrijf. Een uniforme en herkenbare uitstraling van alle 'media' waar u of uw organisatie mee 'voor de dag komt', zoals een logo, website, visitekaartjes, briefpapier, maar ook advertenties, reclamemateriaal, roll-ups etc. dragen ertoe bij een potentiŽle klant over de streep trekken in de keuze die hij of zij maakt.

voor meer informatie of voor het inzien van een aantal referenties.


Webdesign

Uitstraling - Behalve vindbaarheid, overzichtelijkheid en gebruiksgemak, kenmerken die voor elke website eigenlijk vanzelfsprekend zouden moeten zijn, dient een website uitstraling te hebben: enerzijds een professioneel overkomen waarmee vertrouwen gekweekt wordt, en anderzijds een weergave van de 'ziel' van de organisatie of persoon.
In een aantal oriŽnterende gesprekken verzamelen wij de informatie die nodig is om een voorstel te kunnen doen waarin deze kenmerken leidend zijn.

Gebruiksvriendelijkheid - Na vaststelling van het design zorgen wij voor een duidelijke en heldere opbouw/structuur. Het niet 'logisch' vinden van informatie binnen een specifieke website is vaak de reden dat een potentiŽle klant de website verlaat en elders verder zoekt.

We ontwerpen websites volgens het principe van responsive design. Dat wil zeggen dat het ontwerp zich 'automatisch' aanpast aan het formaat van het scherm (PC, tablet, smartphone). De website is op elk device duidelijk en overzichtelijk. Er is geen (kostbare) separate mobiele website meer nodig.

Neem gerust eens (vrijblijvend) contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Grafisch- & webdesign

Logo- & huisstijlontwikkeling, design van
brochtures, websites, advertenties ...

Lees meer

Bouwmanagement

Specialist in planontwikkeling en projectmanagement - van initiatief t/m nazorg

Lees meer

Projectorganisatie

Organisatie van projecten en evenementen
Uitreiking Martin Buber-Plaquette

Lees meer
© 2015 Bureau Coumans │ All rights reserved